Billig Macbook Pro – sådan finder du en!

Billigste macbook

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der er vist ingen hemmelighed at priserne på de meget populære Macbook Pro computere er i den høje ende, faktisk er Macbook Pro en af verdens dyreste bærbare computere. Men kan man ikke finde en billig Macbook Pro? Det prøver vi at finde et svar på i denne guide der skal sikre dig at du finder den billigste på markedet.

CDON har lige nu tilbud på Macbook Pro 13″ til kun 7790 kr. Spar 13%!

Konkurrencen på Macbook pro computere

Priserne er meget ens, når man kigger på en ny Macbook Pro, prisen varierer sjældent særligt meget og det skyldes naturligvis at Apples eget split er meget højt, det gør at detailhandlen ikke tjener særligt meget når de sælger en Macbook Pro og derfor er prisen heller ikke en faktor der skrues særligt meget på.

Når det er sagt, så er der rent faktisk forskel på prisen på Macbook Pros alt efter hvor du kigger henne. Det er ganske givet ikke det store, men et par hundrede kr. i forskel er stadig værd at tage med i betragtningen.

Macbook Pro på tilbud

Du har sikkert set det før, tilbudsaviser der henviser til unikke tilbud på Macbook Pros. Desværre er dette meget ofte gamle modeller der bliver solgt ud, det vil oftest stå med meget små bogstaver i bunden af tilbuddet at der er tale om sidste års model. Disse tilbud ses ofte i eksempelvis Bilkas tilbudsaviser, Humac og andre Mac resellers kører også med disse tilbud på gamle modeller.

Se Macbook Pro Tilbud for flere priser.

Køb en brugt Macbook Pro

Hvis du ikke har behov for den allernyeste hardware, hvilket de færreste rent faktisk har, så kan du gøre dig en god handel ved at købe en brugt Macbook Pro. Det du skal være opmærksom på når du kigger på brugte Macbooks er hvilket år den pågældende model er fra. Husk på at Macbooks ofte bliver 50-100% hurtigere for hvert år, altså hver gang der kommer en ny model på markedet, er hardwaren så markant forbedret at der er en enorm forskel i ydelse.

Når du kigger på DBA, Gul og Gratis eller eksempelvis QXL, er det sjældent at modelåret står påskrevet, tjek derfor op inden du byder. En to år gammel Macbook Pro er markant langsommere end modellen fra forrige år og derfor naturligvis også meget langsommere end den nuværende model.

Det kan sagtens lade sig gøre at finde en god brugt Macbook Pro til en god pris. Du kan eksempelvis finde flere forskellige Macbook Pro modeller brugt, på Refurb.dk.

Macbook Pro priser

Den billigste Macbook Pro er naturligvis 13” modellen, som kan købes for 8999 kr. Den billigste Macbook Pro 15 koster 13.779 og den billigste Macbook Pro 17” går til en pris af 18.999 kr. Bid mærke i at priserne kan variere meget, alt efter ekstraudstyr, alle computerne kan desuden opgraderes med flere ram, større harddisk med mere.

Skriv en kommentar til indlæget

*