Sådan ser du Netflix på Apple TV

netflix

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Mange er efterhånden bekendte med den amerikanske filmgigant tjeneste Netflix, men for dem der ikke er, kan vi fortælle at Netflix er en enorm database over både film og serier som kan streames direkte over Internettet og endda i høj kvalitet. Netflix er som udgangspunkt ikke muligt at benytte i Danmark, men det findes der råd for, læs her hvordan du selv får adgang til Netflix og dermed hundredetusindevis af film og serier på dit Apple TV.

Netflix skal du tro du er amerikaner

Netflix er som sagt ikke tilgængeligt i Danmark og det er naturligvis ærgerligt, heldigvis er der som sagt råd for dette, vi kan nemlig snyde Netflix til at tro at vi er amerikanere og det gør vi ved hjælp af DNS.

Det kan også gøres igennem det der hedder VPN, men det er både besværligt og så sløver det også din Internetforbindelse og dermed forringer det oplevelsen af de online streamingtjenester. Med DNS kan du udnytte hele din Internethastighed og derfor streame HD film og serier direkte fra USA uden hak og skratten.

Hvordan gør man?

  • Hop ind på siden unblock-us.com og opret en gratis brugerprofil, den vil være gratis i 7 dage og derefter koster den et mindre beløb (4,99 dollars).
  • Start dit Apple TV op og gå ind i menupunktet indstillinger.
  • Vælg nu Netværk -> konfigurer TCP/IP -> Manuelt
  • Spring følgende punkter over, ved at trykke på ok ”IP-adresse, subnetmaske, routeradresse”.
  • Når du kommer til DNS-adresse skal du indtaste den DNS som du har modtaget på unclock-us.com, ved oprettelsen. Denne DNS-adresse kan skifte, men i skrivende stund hedder den (062.075.155.146). Hvis du får problemer med denne DNS og Netflix, så kig på unblock-us.coms hjemmeside under feltet ”How to setup” og klik AppleTV.
  • Gå nu tilbage til hovedmenuen og gå til indstillinger, her vælger du så ”Gå på vågeblus nu”.
  • Tag nu strømstikket ud af dit Apple TV og lad den være uden strømstik i 10 sekunder. Indsæt stikket igen og start dit Apple TV op igen. Du kan nu finde Netflix på dit Apple TV under feltet Internet.

Nu hvor du kører med denne amerikanske DNS, kan du faktisk også oprette en amerikansk iTunes store konto, hvor du kan få adgang til langt mere spændende materiale end vi har adgang til herhjemme i Danmark. Du kan dog stadig se meget spændende på Netflix Danmark, læs om tjenesten her, hvis du vil vide mere.

God fornøjelse med Netflix på dit Apple TV!

Skriv en kommentar til indlæget

*