Skal du købe AirPods eller andre?

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Det er snart 3 år siden, at Apple lancerede en af deres nye satsninger nye trådløse hovedtelefoner, de såkaldte AirPods. De blev med det samme en succes, og trods et prisskilt over et stykke over 1000 kroner, var der mange der hoppede om bord med det samme. Inden deres AirPods havde Apple især succes med hovedtelefonfronten med deres Beats by Dr. Dre, som de opkøbte for år tilbage. Idag ser man dog langt mere AirPods og de små inEar modeller end de fysisk store modeller. Der er ikke nogen tvivl om, at man kan finde meget bedre lyd i store trådløse hovedtelefoner som disse. Nu er lyd dog ikke alt, og det handler i den grad også om design og det praktiske i det.

Derfor skal du købe AirPods

AirPods er et Apple produkt, du ved derfor at det bare spiller bare andre apple produkter. Der er ingen problemer, og det er bare at sætte dem til, så har du glimrende lyd i ørene. Designmæssigt passer de desuden til dine produkter, hvilket for mange spiller en kæmpe betydning. De er lavet til Apple produkter, og kan derfor indstilles til en masse forskellige ting ift genveje og lignende. Ting som andre produkter ikke kan på samme måde. Det er desuden med nyeste modeller af AirPods og iPhones muligt at være to tilknyttet til sammen telefon, en funktion mange har efterspurgt.

Derfor skal du ikke købe AirPods

Hvis du udelukkende går efter den bedste lyd eller den bedste komfort, så er det måske ikke Apples version du skal gå efter som det første. Der findes både versioner der sidder væsentlig bedre og som har bedre lyd. Så hvis det er de ting, der har størst betydning, så skal du måske ikke. Går du efter helhedspakken, er Apples dog tæt på der perfekte valg.

Vogt dig for kopier

Når noget er populært, er der altid nogen, der gerne vil lukrere på det. Apple har alle dage været ramt af mange, der gerne vil kopiere deres produkter. Sådan er det naturligvis og med deres AirPods. Hvis man gerne vil slippe for kopier, skal man generelt gå uden om at alt hvad der hedder tilbud. Mange af dem virker naturligvis, men kvaliteten er langt fra den samme.

Skriv en kommentar til indlæget

*