Apple laver A6 processor – uden Samsung

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Den kommende iPhone kommer efter alt at dømme til at være udstyret med en A5 processor, men allerede inden denne har ramt markedet er den ved at være forældet i Apple standarter.

I hvert fald forlyder det, at Apple arbejder på højtryk på en A6 processor, der skal afløse A5’eren. Det forlyder desuden, at producenten TSMC allerede i fuld gang med testproduktionen af den lille chip.

Udover at det naturligvis er spændende at Apple allerede nu arbejder på en ny processor, så er det også værd at bide mærke i, at producenten altså efter sigende er TSMC.

Det er med andre ord sandsynligvis ikke Samsung, der skal producere processorer for Apple mere, som det ellers var tilfældet med A5 processoren.

Dette er et meget klart tegn fra Apple, der nok kommer i kølvandet på den verserende retssag der kører mellem amerikanske Apple og koreanske Samsung om brud på diverse rettigheder og patenter.

Det forventes at den nye chip bliver klar til brug i 2012, og at den sandsynligvis første gang bliver præsenteret i iPad 3.

 

 

 

 

Skriv en kommentar til indlæget

*