Apple sagsøgt igen

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Apple har i øjeblikket travlt med nye generationer af iPhone og diverse nye modeller af iMac, MacBook pro osv. Et andet sted hvor der også er meget travlt, er i Apple’s juridiske afdeling.

For nyligt blev sagen med Nokia afsluttet, hvilket blev med et nederlag til Apple, der betød at de kommer til at betale et større engangsbeløb til Nokia samt royalties i de kommende år.

Sagen er dog langt fra enestående, og der er i øjeblikket en lignende sag i gang mod koreanske Samsung, denne er dog langt fra afsluttet.

Blandt de mere kuriøse sager blev Apple forleden sagsøgt på grund af navnet iCloud, som et lille kommunikationsfirma i Arizona, mente at have rettighederne til, og nu er den så gal igen.

Og det er endnu en gang et navn, der er genstand for stridighederne. Forlæggeren John T. Colby har nemlig i går valgt at sagsøge Apple over deres brug af iBooks, som Colby mener, at han ejer rettighederne til.

Apple tog godt nok patent navnet i 2010, men da John T. Colby solgte bøgerne under navnet længe før dette, mener han at Apple har krænket hans rettigheder ved at bruge navnet.

Sagen er endnu ikke kommet for retten, og det er da også svært at se Apple tabe, da de som skrevet har søgt om de nødvendige patenter.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*