Apple vil stoppe Galaxy

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

For nogle uger siden kom det frem, at Apple havde fået rettens ord for at Samsung ikke måtte lancere deres Galaxy Tab 10.1 på det australske marked, da der på flere punkter var brud på diverse rettigheder.

Efterfølgende fik Apple også stoppet lanceringen af Galaxy Tab 10.1 i Europa, lige på nær i Holland, hvor den stadig vil blive lanceret.

Så skulle man måske tro, at Apple var tilfredse, men det er dog ikke tilfældet. Nu går de nemlig efter ikke blot at få stoppet Samsungs Galaxy Tab 10.1, men alle Samsungs Galaxy modeller, hvilket også vil inkludere Galaxy S, Galaxy Ace og stor sælgeren Galaxy S II, der af mange regnes for den absolut største konkurrent mod Apples egen iPhone.

Skulle Apple få medhold i sagen vil det være en kæmpe sejr for dem og et gigantisk nederlag for Samsung, der vil betyde at de kommer til at miste en enorm milliard omsætning på det europæiske marked.

Det forventes, at der kommer en afklaring på sagen allerede i slutningen af denne måned. Vi følger naturligvis sagen på tæt hold.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*