Danske bank søger hjælp til iPad app

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Danske Bank’s mobile bank har været en stor succes til både iPhone og Android modeller. Den lille applikation er hentet mere end 330.000 gange og bruges dagligt af omkring 50.000 mennesker.

Dette gør den til af af de absolut mest benyttede danske applikationer, og nu er der godt nyt på vej til iPad ejere. Danske bank arbejder nemlig på en udgave til iPad’en, så de ikke længere skal bruge iPhone versionen.

Designet til applikationen ligger allerede fast, men hvis man har nogle gode forslag til funktioner osv, så vil Danske Bank meget gerne høre på ideer, så applikationen bliver så god som  overhovedet muligt.

Hvis du sidder med en idé til en funktion, som du mener burde være i bank app’en, så smut en tur forbi Danske Banks Facebookside og giv din mening til kende. Du finder deres Idébank her.

Der er ikke sat en præcis dato for lanceringen af applikationen, men det bliver i løbet af november, så der er stadig tid til justeringer og forbedringer.

 

 

Skriv en kommentar til indlæget

*