Facebook arbejder på iPad applikation

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Som der fleste iPad ejere nok er klar over, så er det muligt at bruge Facebook på sin iPad, men nu er der meget der tyder på at det bliver endnu bedre og lettere.

Ifølge The New York Times, så arbejder Facebook nemlig på en iPad applikation, der kommer til at være komplet optimeret til tabletten. Som det ser ud nu er Facebook applikationen nemlig rimelige identisk hvad enten man bruger  den til iPhone eller iPad, men det bliver der altså lavet om på nu.

Det der især tiltrækker sig opmærksomhed omkring projektet er, at Facebook stifteren Mark Zuckerberg angiveligt har valgt at tage del i udviklingen af applikationen, hvilket naturligvis siger noget om vigtigheden af denne.

Hverken Apple eller Facebook har på nuværende tidspunkt officielt bekræftet applikationen, men ifølge avisen så er der god grund til at glæde sig som iPad ejer. Den kommer nemlig til at få et lækkert design, og funktioner som chat og grupper vil være optimeret, hvilket på nuværende tidspunkt ikke fungerer optimalt til det mobile Facebook.

Det forlyder at iPad versionen af Facebook kommer til at tilbyde alt hvad man kender fra den almindelige Facebook, men at der kommer til at være flere features der kun vil være tilgængelig i den mobile version. Det drejer sig eksempelvis om at tage billeder og optage film og uploade dem direkte til det sociale netværk.

Applikationen bliver naturligvis gratis, men hvornår den kommer vides endnu ikke. Hvis man skal tro rygterne, så bliver det dog inden for de nærmeste uger.

 

 

Skriv en kommentar til indlæget

*