Fem anmeldt i sagen om nyresalg for iPad

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Sidste år solgte en kinesisk dreng sin ene nyre, for at få råd til at købe en iPhone 4 og en iPad 2. Historien skabte overskrifter i det meste af verden på grund af den groteske indhold, og nu er der kommet en ny udvikling i sagen.

De fem mænd der stod bag salget af nyren, som tjente væsentlig mere på det end drengen, er nu blevet anklaget i sagen, der naturligvis ikke er lovlig. En af de tiltalte modtog mere end 10 gange så meget som drengen fik.

Drengen der solgte sin nyre fik omkring 3200 dollars for at sælge sin nyre, men en af de tiltalte tjente altså angiveligt omkring 30.000 dollars på handlen. Og som mange nok er klar over, så er det ulovligt at sælge organer, og derfor er det naturligvis også ulovligt at videresælge eller købe dem. Rent faktisk blev det først ulovligt at handle med organer i Kina i 2007.

Selvom hele sagen naturligvis er meget bizar, fortæller den noget om hvad visse mennesker er villige til at gå igennem for at få fingrene i det ekstremt populære Apple mærke.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*