Nyt Google+ til iPad

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Det kan godt være, at Google ikke helt blev den succes som søgemaskinen havde forventet, og at deres bud på et social netværk aldrig rigtig er blevet en trussel mod Facebook. Det betyder dog ikke, at Google er holdt op med at satse på netværket.

I øjeblikket afholdes der Google I/O, som er Google’s pendant til Apple developers conference, og der er allerede en del ting og produkter, der er blevet præsenteret her, blandt andet deres kommende tablet Nexus 7 og deres mediehub Google Nexus Q.

Derudover har Google også afsløret, at de kommer med en ny og forbedret udgave Google+ app til iPad. Applikationen bliver ifølge Google selv, meget smukkere og mere enkel og mere bedre billeder og flere +1 muligheder.

De udtaler, at den bestemt ikke bare er en mindre udgave af Google+, da den vil være specielt designet til iPad og de muligheder som denne tilbyder.

De kunne dog ikke med sikkerhed sige, hvornår det bliver tilgængeligt, men blot at det bliver snart. Desuden annoncerede de, at der er 250 millioner brugere at netværket og at ud af disse er mere end 150 millioner aktive hver måned.

billedet er fra 9to5mac

 

Skriv en kommentar til indlæget

*