iPad kan blive forbudt i Australien

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Forleden skrev vi her på Appleinfo, at den amerikanske elektronik gigant Apple kan komme til at skulle tilbage erstatning i Australien for at have været lidt for hurtige med at love 4G i den nye iPad.

Nu er det dog kommet frem, at det kan blive til meget værre end det. Den australske forbrugerstyrelse mener nemlig åbenbart ikke at det er nok med en bøde til Apple, og de vil derfor udover bøden også have have forbudt salget af iPads indtil videre.

Der har allerede været et retsmøde, og her tilbød Apple altså at betale de kunder, som følte sig vildledt af markedsføringen at de kunne få deres penge, og normalt skulle man tro, at det ville være nok, men det er åbenbart ikke tilfældet.

Problemet med det manglende 4G er altså begyndt at gribe om sig, og det er ikke helt usandsynligt, at der kan komme lignende sager rundt om i verden, i hvert fald med mindre Apple ændrer deres standartnavne som altså indeholder 4G.

Skriv en kommentar til indlæget

*