16 millioner dollars for iPad navn ikke nok

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Som du måske har læst her på siden, eller hvilken som helst anden side, der fokuserer på tech branchen. Så er der mindre Kinesisk selskab ved navn Proview, der rent faktisk ejer rettighederne til iPad navnet på en lang række markeder.

Apple og Proview har i længere tid været i juridiske stridigheder omkring navnet. Oprindeligt krævede Proview at Apple betalte dem 2 milliarder dollars, for at få rettighederne til navnet, hvilket Apple naturligvis ikke ville betale.

Sagen gik i retten, og her blev de opfordret til selv at finde en løsning. Apple tilbød så at betale 16 millioner dollars for brug af navnet, selvom de stadig mener, at de allerede tilbage i 2009 sikrede sig retten til brug af navnet.

Proview der er meget hårdt presset økonomisk, er dog ikke villige til at lade sig spise af med 16 millioner dollars, og prøver nu i stedet at få Apple til at betale 400 millioner dollars. Det er langt fra 16 millioner, men det er også meget langt væk fra de oprindelige 2 milliarder.

Hvad sagen ender med, er naturligvis endnu uvist, men det bliver nok et stykke over 16 millioner, men det bliver helt sikkert også meget langt fra de 400 millioner som Proview vil have.

Skriv en kommentar til indlæget

*