200 millioner solgte iPhones i 2012?

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Apple har gyldne tider i øjeblikket, og har efterhånden haft det i mange år. Og hvis man skal tro de seneste analyser, er der bestemt ikke noget der tyder på, at 2012 går hen og bliver et skidt år for den amerikanske gigant.

AlphaWise der har lavet en analyse for Morgan Stanley, mener nemlig at Apple har en reel chance for at sælge tæt på 200 millioner iPhones næste år, hvilket naturligvis selvsagt vil være det bedste resultat nogensinde for Apple.

Udover at AlphaWise altså mener de kan nærme sig 200 millioner næste år, så mener de også, at Apple kommer til at sælge omkring 31-36 millioner iPhones i indeværende kvartal, hvilket er godt en tredjedel mere end de nuværende estimater lyder på.

Der er dog ikke noget dybere belæg for, hvordan de er kommet frem til tallene udover at de har lavet en undersøgelse. De har angiveligt spurgt en masse mennesker om de kunne forestille sig, at købe en iPhone eller iPad næste år, og ud fra dette er de så kommet frem til de givne tal.

Undersøgelsen viser også, at Apple med stor sandsynlighed kan forvente at sælge op mod 80 millioner iPads næste, hvilket er næsten dobbelt så meget som markedets andre estimater lyder på.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*