40Mbit i sekundet på ny iPad

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Den nye iPad er blandt andet udstyret med 4G, og hvis man bor i USA eller Canada, betyder det at man kan opleve meget høje hastigheder på download. Ekstrabladet har haft fingrene i en af de nye i USA, og lavet en lille test der viser høj hastighed.

Således kunne de med en iPad på 4G netværket hos At&T hente en fil på 1GB på lidt over tre minutter, hvilket svarer til 5MB i sekundet, og det er nok de færreste der har internetforbindelser herhjemme der kan være med på den hastighed.

De testede den flere steder i Las Vegas og oplevede typisk hastigheder mellem 15-25megabit pr sekund, og i enkelte tilfælde helt op til 40 megabit.

Der bliver desværre som bekendt ikke muligt at opleve noget lignende i Danmark, da den ikke kommer til at understøtte 4G her i landet, på grund af anderledes frekvenser end i Nordamerika.

Det danske 3G netværk er også hurtigt, og kan også understøtte en meget høj hastighed. I Australien har de et lignende netværk som det danske, og har har ejere af den nye iPad fået hastigheder på omkring 10 megabit, så det bliver sandsynligvis også tilfældet i Danmark.

Det bliver vi alt sammen meget klogere på, når den rammer butikkerne på fredag.

Skriv en kommentar til indlæget

*