Apple har ikke travlt med iPad 3

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Når det kommer til smartphone markedet har Apple mange konkurrenter blandt andre Samsung og HTC, selvom der ikke er nogen af dem der for alvor truer deres position som de mest populære anderledes så må Apple hele tiden være på vagt og holde øje med de andre.

Anderledes ser det ud på markedet for tablets, her er der kun ganske få konkurrenter, og i øjeblikket ikke rigtig nogen der for alvor skal tages alvorligt, og der er bestemt ingen der er bare i nærheden af den popularitet, som Apple har med deres ultra populære iPad og ikke mindst iPad 2.

Dette er nok også grunden til, at Apple ikke har voldsomt travlt med at skulle have en iPad 3 i handlen, der er er nemlig alligevel ikke nogen der kan true deres position. Det koster mange penge at udvikle et nyt produkt, og det koster endnu mere hvis det skal gå stærkt. Derfor er der god økonomisk logik i at de tager sig god tid, især eftersom slaget af iPad 2 stadig går strygende.

I følge Mark Moskowitz fra J.P Morgan, så arbejder Apple på tredje generation, men de bliver tidligst klar en gang til næste år, da Apple ikke vil forhaste sig, og der kan meget vel gå helt op til et år inden iPad 3 ser dagens lys, det mener Moskowitz i hvert fald.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*