Apple betaler for manglende 4G i iPad

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Som man har kunne læse mange steder (også her på Appleinfo), så er den nye iPad godt nok udstyret med 4G teknologien, der er dog mange lande hvor denne ikke kan bruges i den version som den er i. Den er nemlig indstillet til nogle specielle frekvenser, som ofte ikke virker uden for USA.

Det er blandt andet tilfældet her i landet, hvor man ikke kan bruge 4G netværket i første omgang. Det vides endnu ikke om der kommer en opdatering, eller der kommer en helt anden version af iPad’en, eller vi bare må leve uden.

Det samme gør sig gældende i Australien, hvor den heller ikke kan gå p 4G netværket. Og det er ikke så godt for Apple, de er nemlig kommet til at reklamere for netop det i Australien, og da det altså ikke kan lade sig gøre, har de i realiteten lavet falsk markedsføring, og det må man som bekendt ikke.

Apple er derfor blevet tvunget til at ændre deres reklamer om at den nye iPad er en 4G på det pågældende marked, og desuden tilbyder alle der har købt en iPad under de forudsætninger at de kan levere dem tilbage og få pengene igen.

Det vides ikke hvor mange der har planer om at gøre dette, men det bliver næppe noget stort tab for Apple. Og i alle tilfælde overlever de nok, alene på de første fire dage blev der solgt mere end 3 millioner iPads, hvilket gør det til den mest succesfulde lanceringen efter iPhone 4S.

Skriv en kommentar til indlæget

*