Apple giver iPad2 til Best Buy ansatte?

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Blandt dem der har arbejdet i butik, kan de fleste nok skrive under på at lønnen måske ikke svarer til arbejdet. Der kan dog også være fordele ved at arbejde i butik, især hvis kæden man arbejder for hedder Best Buy i USA.

Det forlyder nemlig ifølge Forbes at Apple har planer om at give en iPad 2 til alle de ansatte i butikkerne. Naturligvis for, at de alle kan give den bedst tænkelige vejledning da de vil kende produktet.

Best Buy er med lidt over 1000 butikker, den største elektronikkæde i USA, og de kommer uden tvivl til at sælge rigtig mange iPads over de kommende måneder.

Skulle Apple gøre alvor af at give en iPad til de ansatte, skal Apple af med mange tusinde eksemplarer.

Best Buy har 180.000 ansatte, heriblandt er der dog en masse administrative/kontoransatte og en masse deltidsansatte. Det forlyder, at man gennem Apple kurser skal kvalificere sig sig gennem Apple kurser, som man også kender fra den danske detailhandel.

Ikke desto mindre må det stadig forventes at være mange et tocifret antal i tusinde at Apple skal af med hvis der ellers er hold i rygterne.

Skriv en kommentar til indlæget

*