Apple og Samsung i åben krig

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der har længe været gang i striden mellem Apple og Samsung, og det er kun blevet værre og værre som tiden er gået.

For nylig trak Samsung dog nogen af deres anklager tilbage, og man kunne forvente at stridighederne måske have toppet, men dette lader dog bestemt ikke til at være tilfældet.

I sidste uge krævede Samsung nemlig, at der blev indført et importforbud af Apple’s produkter, da de mente de havde brudt en række patenter som tilhørte Samsung.

Apple har nu svaret igen og krævet det samme mod Samsungs smartphone og tablets, da de mener at designet er direkte kopier af iPhone og iPad og derfor bør forbydes.

Det er smarphonen Galaxy S og tabletten Galaxy Tab 10,1 som Apple mener er kopier og derfor bør forbydes. Det hele er udførligt beskrevet i en klage på 26 sider som Apple har indsendt til ITC (International Trade Center), hvor alle kritikpunkter bliver gennemført.

Disse typer sager ender ofte med et forlig, men Apple mener altså ikke at dette kan gøres op i penge, og vil derfor have salget af de to modeller helt forbudt.

Hvorvidt det lykkes vil tiden vise.

Skriv en kommentar til indlæget

*