Apple stopper ikke med iPad 2

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Apple har haft for vane at fuldstændig droppe den tidligere model, når de kommer med en ny iPad. Det var i hvert fald tilfældet, da de kom med iPad 2 og umiddelbart efter droppede salget af iPad 1.

Det bliver dog ikke helt tilfældet med iPad 2 og så the new iPad, som den hedder i øjeblikket. Apple vil nemlig fortsætte med at sælge iPad 2, i hvert fald i de lille 16 GB udgave. Samtidig har de også sænket prisen til 399 dollars i USA mens den her i Danmark ligger til 2999 kroner, for 16GB Wi-Fi modellen.

Prisen er sat ned med 100 dollars, hvilket naturligvis også har været nødvendigt, da den nye iPad kommer til at have samme priser som iPad 2, og det er svært at forestille sig, at nogen ville vælge en ældre model frem for en ny, hvis prisen er den samme.

Her i landet kommet modellen til at kunne købes fra den 26. marts, mens den allerede nu kan forudbestilles i USA, England, Tyskland, Frankrig og en række andre lande, hvor den bliver leveret den 16. marts.

Så vi er ikke med i første bølge, men dog ikke mere end et par uger bagud.

Skriv en kommentar til indlæget

*