Apple taber crash test til Nexus 7

Apple crash

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der er nok ikke mange af os iPad ejere, der kunne forstille os at skifte vores tablet ud med en konkurrent, så tests som disse er nok mest til tvivlerne, der ikke ved hvilken tablet de skal vælge.

For nogle uger siden annoncerede Google deres bud på en iPad konkurrent Google Nexus 7, en tablet på tyv tommer, der koster omkring halvdelen af en iPad. Det er svært at sammenligne de to, da de er i helt forskellige klasser. Alligevel er der naturligvis masser af paralleller at drage, da det er de to største spillere på markedet der kæmper om tronen.

Apple sidder tungt på den, når der kommer til tablets, men Google vil naturligvis gerne have en ordentlig bid af kagen, og derfor er en test som denne god for Google, mens den nok ikke betyder så meget for Apple.

Ikke voldsomt overraskende viser det sig nemlig, at Google Nexus 7 er mere fysisk holdbar end iPad. I hvert fald i denne crash test der er lavet af SquareTrade. Testen der går ud på at tabe de to tablets fra samme højde, viser at Apple’s iPad tager væsentlig mere skade end Google’s Nexus af faldet.

De bliver også test i forhold til at være modstandsdygtige over for lidt vand, og også her er det Nexus 7, der trækker det længste strå. Se testen her og bedøm selv.

Skriv en kommentar til indlæget

*