Apple til møde om gigant kontrakt

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der er noget der tyder på, at den tyrkiske regering er klar til at satse meget stort på uddannelsessystemet og ikke mindst teknologien i uddannelsessystemt. Det forlyder nemlig, at den tyrkiske regering vil udstyre studerende med tablets.

I følge Engadget har den tyrkiske regering således aftaler møder med Apple, Microsoft og Intel der hver især skal komme med et tilbud om hvad en sådan ordning skal koste det tyrkiske samfund.

Der er omkring 75 millioner indbyggere i Tyrkiet, og det forlyder at ordren vil komme til at lyde om lige godt 15 millioner eksemplarer af den tablet som regeringen nu en gang vælger. Der er med andre ord tale om en gigantisk ordre der kommer til at lyde på mange milliarder kroner.

De forskellige bejlere kommer naturligvis med forskellige tilbud der skal gøre dem så attraktive for Tyrkiet som muligt. Mens Microsoft angiveligt vil lave et samarbejde med tyrkiske producenter så overvejer Apple angiveligt få produceret dele til iPad og iPhones i Tyrkiet, så alle altså får noget ud af aftalen.

 

 

Skriv en kommentar til indlæget

*