Apple tvunget til besynderlig annonce

Apple annonce

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Apple lagt for lang tid siden sag an mod Samsung, da de mente at den koreanske elektronik gigant kopierede deres iPad med deres Galaxy Tab. Det lykkedes på et tidspunkt også for Apple, at få Samsung forbudt i detailhandlen, et forbud der dog ikke holdt længe.

En engelsk dommer har afsagt dom, og bestemt at Samsung ikke har kopieret Apple i deres design. Det kan man synes om hvad man vil, og der er ikke nogen tvivl om, at de har visse ligheder, men det er så en anden sag.

Det pudsige ved sagen er ikke som sådan dommerens valg, men den “straf” han har givet Apple for beskyldningerne. Colin Birss, som er dommerens navn, har nemlig krævet at Apple laver en annonce til de britiske aviser hvor de skriver, at Samsung ikke kopierer deres design.

Desuden skal det også stå på Apple’s hjemmeside i minimum et halvt år, at de har taget fejl og at Samsungs design ikke er i strid med deres. Det er en smule besynderligt, og så vidt vides ikke set mange gange tidligere.

Skriv en kommentar til indlæget

*