Apple vinder endnu en sag over Samsung

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Sagen mellem Apple og Samsung bliver bare ved og ved. Det startede med at dreje sig om Galaxy Tab 10.1. Efterfølgende blev dette udbygget til at gælde alle Galaxy modellerne inklusiv deres smartphones.

I de fleste tilfælde har Apple til at begynde med fået rettens ord for at produkterne, mere eller mindre er kopier af deres iPad og iPhone og derfor er ulovlige. Der er dog også flere steder, hvor forbuddet er ophævet eller lempet efterfølgende.

Nu er endnu et produkt trukket ind i sagen, nemlig Samsung’s helt nye Galaxy Tab 7.7. Og som så mange gange gør, så lader det til at det igen bliver Apple der har retten på sin side.

I hvert fald har en tysk domstol givet dem medhold i deres anklager, hvilket betyder at Samsung ikke skal regne med nogen omsætning fra de tyske butikker, da Galaxy Tab 7,7 ikke må sælges i Tyskland.

Det får naturligvis en hård økonomisk betydning for Samsung. Udover den mistede omsætning, og sagsomkostningerne, så er det reklamemateriale de har fået udviklet til det tyske marked nemlig også spildt. Eftersom modellen ikke må sælges, må Apple nemlig naturligvis ikke reklamere for den. Deres reklamestand for modellen på IFA messen blev ligeledes lynhurtigt pillet ned, og ikke et spor er efterladt af den.

Samsung har endnu ikke kommenteret på kendelsen, men der er nok ikke den store tvivl om at de anker den, ligesom de har anket alle andre kendelser der har været mod dem.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*