Apple’s nye iPad reklame

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

I dag præsenterede Microsofts deres ny/kommende tablet Surface, som de mener vil kunne konkurrere med Apple og deres iPad, der ellers uden at træde nogen over tæerne godt kan betegnes som altdominerende på markedet for tablets.

Det kom en smule uventet, at Microsoft præsenterede tabletten, men det var ikke helt ud af den blå luft, da der i et stykke tid har været spekuleret i, at de skulle arbejde på en såkaldt “iPad killer”. Selvom den ser spændende ud, bliver det dog næppe nogen killer.

Sammen med at de præsenterede den, kom der også en lille reklamefilm til den. Meget belejligt har Apple i dag også udsendt en ny reklamefilm. Om de har bare har ventet på at Microsoft skulle annoncere deres tablet, eller det er tilfældet skal være usagt, men her er den i hvert fald.

Til dem der skulle være interesseret, så kan Microsofts reklame for deres Surface ses her. Noget af det mest interessante ved den er ekstraudstyret bestående af et ultratyndt cover/tastatur, som også kan ses i videoen.

Skriv en kommentar til indlæget

*