Apple’s tablet markedsandel stiger

ipad

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

I går kom Apple med endnu et imponerende kvartalsregnskab. Analytikerne var dog ikke imponeret, og aktien faldt en smule. Det skyldes primært at væksten ikke var så høj som det tidligere har været tilfældet og så det faktum, at Apple havde solgt færre iPhones end forventet.

Et sted hvor det dog bestemt ikke “halter”, er når det kommer til salget af iPads. Her havde Apple faktisk solgt omkring halvanden million mere, en det på forhånd var forventet.

Og den kan da også ses i den markedsandel Apple har, når det kommer til markedet for tablets, hvor Apple er den ubestridte konge. Inden for smartphones er det Google der er kongen, da mere end halvdelen af alle smartphones er med Android, men på tablet fronten er Apple mere eller mindre urørlige.

Det viser sig nemlig, at Apple sidder på hele 68% af markedet, hvilket er en stigning på 6%. Det er samtidig den højeste markedsandel i to år. Der er kommet en masse konkurrenter til, og de har naturligvis stjålet markedsandele fra Apple, men efter at have været en smule dalende, er andelen altså nu på vej op igen.

I det omtalte kvartal blev der solgt omkring 25 millioner tablets og på 17 millioner af dem, sidder der altså et lille æble.

Skriv en kommentar til indlæget

*