BBC laver iPad app – men kun i England

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Den 10. februar, altså om blot ganske få dage lancerer BBC deres iPlayer. Det har Geoff Marshall fra BBC afsløret på sin twitterprofil, og dermed bekræfter hans flere dages rygter om at applikationen ville komme i denne uge.

Indtil videre er applikationen kun annonceret til iPad, og det vides derfor endnu ikke hvornår der kommer en version til iPhone  og eventuelt iPod.

Med applikationen bliver det mulig søge i BBC’s arkiv og se en masse af de tusindvis af programmer som BBC har lavet de sidste mange år. Angiveligt alt indhold tilgængelig mod betaling, men der er ikke mange af de nærmere detaljer der er kendte endnu. Det vides altså ikke hvad prisen bliver.

Der er desværre dårlig nyt til de danske forbrugere. For indtil videre bliver applikationen nemlig kun tilgængelig i England. Der er dog planer om, at applikationen også kommer til det amerikanske marked. Men som det ser ud nu, må danske iPad ejere nok desværre kigge længe efter hvad der ellers kunne være en af de mest interessante applikationer.

Skriv en kommentar til indlæget

*