Bedre skærm på Ipad 2

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Succesen med Ipad buldrer stadig derudaf. Det forventes at Apple i løbet af 2011 kommer til at sælge omkring 65 millioner eksemplarer af deres eftertragtede Ipad. Men det betyder ikke at de hviler på laurbærene. Og udviklingen af Ipad 2 er da også allerede i fuld gang, og rygterne omkring specifikationerne er begyndt at dukke op.

 

De nyeste rygter siger blandt andet, at skærmen på den kommende udgave bliver bedre end på den, der findes på markedet nu. Blandt andet arbejder Apple angiveligt på at lave en anti-smudge og anti-glare skærm. Alle der har en Ipad ved godt, at den let kan blive lidt fedtet, især hvis alle vennerne har haft fingrerne i den. Dette vil Apple altså prøve sætte en stopper for med deres anti-smudge skærm.

At de arbejder på en anti-glare skærm, giver også alt mulig god mening. Det er her flere af konkurrenterne har kritiseret Apples Ipad, da det er svært at læse på den i direkte solskin, men også dette problem ved Apple altså nu til livs.

Chefen for Amazon Jeff Bezos har udtalt, at mange af Amazon’s kunder vælger at købe en Kindle for at bruge den som e-bogslæser da Ipad’en ikke er god nok til det. Men det skal altså være fortid nu.

 

kilde: digitimes.com


Skriv en kommentar til indlæget

*