Breaking: iPads hottere end blomster

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Den anden søndag i maj er det mors dag, og det er jo en god anledning til at købe en gave til hende. Hvis du modtager Apple’s nyhedsbrev har du sikkert også fået deres forslag om at købe en iPhone 4S til hende, da det er det hun helst vil have.

Det burde dog måske hellere være en iPad frem for en iPhone, i hvert fald viser en ny amerikansk undersøgelse, at en iPad er den absolut mest eftertragtede Mors dags gave, altså fra mødrenes side.

Normalt er det mest normale nok at give blomster eller chokolade, men i undersøgelsen svarede 91% af de adspurgte kvinder altså, at de ville foretrække en iPad frem for en buket blomster. Nu skal det ikke lyde som om., at kvinder er grådige, men der er også en vis forskel i prisen på de to ting. Så det er nok ikke så underligt, at flere hellere vil have en tablet frem for blomster der holder i en uge.

Til gengæld ville man i stedet for en iPad stort set kunne købe blomster en gang om ugen i et år, hvor mange procent af de adspurgte kvinder, der ville foretrække dette, melder historien ikke noget om.

 

Den perfekte gave?

Skriv en kommentar til indlæget

*