Cartman kræver iPad

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Hvis der er noget skaberne af den gakkede serie South Park, Trey Parker og Matt Stone kan, så er det at tage aktuelle emner op bruge dem i deres serie. På grund af den meget korte produktionstid på de enkelte afsnit, kan de hurtigt få højaktuelle ting med i deres afsnit.  Allerede to dage efter Osama Bin Laden var blevet skudt, var det eksempelvis med i et afsnit.

Og det var da også hvad der skete, da det første afsnit af sæson 15 rullede over skærmene i slutningen af april. Det var meget kort tid efter Apple havde lanceret iPad 2, og det skulle naturligvis med.

I dette afsnit krævede den højtråbende Eric Cartman at få en iPad, også selvom hans mor mente han kunne få en Toshiba, der kunne lige så meget til det halve pris.

Serien har nu kørt i mere end 10 år, og der er millioner af seere hver eneste gang der kommer et nyt afsnit. Med 15 sæsoner er South Park samtidig en af de serier der har kørt i længst tid.

Ok, det kan godt være det ikke ligefrem er en nyhed, men det er bestemt underholdende at se Cartman på slap line når han ikke får sin vilje.

Skriv en kommentar til indlæget

*