Corporate iPad

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Forleden kom det frem, at Apple’s markedsandel for tabletmarkedet var faldet. Der er ingen tvivl om, at iPad stadig er den absolut mest dominerende tablet, men markedsandelen var alligevel faldet fra lidt over 68% til godt 57%.

Der er dog også et sted hvor Apple stensikre førsteplads ikke er i fare, og det er når det kommer til erhvervsbrug. En amerikansk undersøgelse foretaget af Good Technology viser nemlig, at Apple’s iPad har 96% af markedet for erhvervstablets, hvilket må siges at være en helt igennem imponerende andel.

Apple’s iPhone er også uden sammenligning den mest brugte i erhvervslivet, her er andelen dog kun på 53%, men der er naturligvis også langt mere konkurrenterne end på tabletmarkedet.

Undersøgelsen viste også, at 31% af alle smartphones er blev aktiveret i erhvervslivet i fjerde kvartal af 2011 var iPhone 4S, og at den derfor uden sammenligning var den mest solgte i perioden.

Stort set alt hvad der blev aktiveret af mobile enheder kom fra Apple, de første fem pladser er således indtaget af Apple med iPhone 4S, iPhone 4, iPad 2, iPad og iPhone 3GS på de fem første pladser. Først på en sjetteplads kommer den første Android model hvilket er Samsung Galaxy S II.

Skriv en kommentar til indlæget

*