Dead Space 2 til Ipad og Iphone

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der er en eksplosiv udvikling i gang når det kommer til applikationer til Iphone og Ipad. Mange applikationer bliver mere og mere avanceret og flere ting bliver hele tiden muligt med de transportable enheder. Det har længe været muligt at købe spil, men mange af disse har været meget enkle og sparsomme.

Som grafikken i enhederne er blevet bedre sammen med skærmene, er spillenes kvalitet også steget. Seneste skud på stammen af spil der kommer til Ipad og Iphone er Deadspace 2.

Den 27. januar udkommer spillet til Xbox 360, PC og Playstation 3, og her vil Apple altså ikke stå uden for. Spillet bliver nemlig tilgængeligt samme dag i app store. Der er dog ikke tale om det samme spil, men et helt selvstændigt et af slagsen.

Prisen bliver dog heller ikke 500 kr ligesom det er tilfældet til eksempelvis PS3, applikationen/spillet kommer til at koste 42 kr til Iphone og 59 kr til Ipad.

Skriv en kommentar til indlæget

*