Engelsk website: iPad 2 er noget skrammel

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der er nu kun ganske få timer til Apple lancerer iPad 2, og selvom vi uden tvivl er sikre på at der bliver tale om en fantastisk lille maskine, er der dog også nogen der er væsentlig mere skeptiske.

Gary Marshall fra den engelske anerkendte hjemmeside techradar er nemlig overbevist om at Apple vil præsentere noget “skrammel”. Ikke fordi det er et dårligt produkt, men fordi det på ingen måder kan leve op til de forventninger der er blevet opbygget.

Marshall skriver at iPad 2 sandsynligvis blot bliver en lettere forbedret udgave af den oprindelige iPad, hvilket ikke er nok i forhold til de forventninger diverse internet fora har opbygget.

Mange forventer at Apple skal være banebrydende hver gang de laver noget nyt, men der er ikke meget der tyder på at iPad 2 kommer til at indeholde noget banebrydende, og derfor vil den blive en skuffelse og altså noget “skrammel”.

Macrumors.com citerer også en Apple ansat for at sige, at man nok ikke skal have sine forhåbninger alt for højt til iPad 2, men at iPad 3 til gengæld bliver noget helt vildt.

Du kan læse mere om Gary Marshall’s udtalelse her

Skriv en kommentar til indlæget

*