Fremragende anmeldelser til Ny iPad

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der findes nok ikke mange der er IT interesseret, der ikke har en holdning om Apple. Der er mange der hader dem alene af dem grund at de har enorm succes, og for hver der elsker Apple, er der sandsynligvis endnu flere der hader dem.

Der er dog nogen der som regel elsker dem, og der er anmelderne. For lige meget hvor meget man kan være imod Apple, er det meget svært at komme udenom, at de laver noget fremragende produkter.

Da de kom med den første iPad, var der mange der ikke kunne se at der var et behov for et tablet, men som det så ofte har været med Apple før, så har de skabt et behov og der bliver nu solgt millioner af iPads og andre tablets.

For få uger siden,  annoncerede Apple deres nye iPad, der stik mod forventningen ikke kom til at hedde iPad 3 eller iPad HD. Og i morgen rammer den butikkerne i hjemlandet USA, og en andre række lande. Skal man tro de første anmeldelser har Apple endnu en gang lavet et produkt der begejstrer set over en bred kam.

The Washington Post skriver eksempelvis, at den nye iPad præcis som den sidste er i en klasse for sig. Ikke mindst på grund af den stærkere processor, bedre kamera og langt bedre skærm.

Joshua Topolsky, der har haft fornøjelsen af at anmelde den, siger også, at Apple med den nye iPad blot endnu en gang understreger deres position som markedsleder med deres nyeste produkt.

Topolsky’s anmeldelse

Skriv en kommentar til indlæget

*