Her er Apple Textbook

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Apple har revolutioneret mange ting, og nu er tiden kommet til uddannelsessystemet og det skal ske gennem den nye satsning Apple Textbook, der er et direkte angreb mod de mange e-bogslæsere, der  findes på markedet.

Steve Jobs var altid en stor fortaler for hvor vigtig uddannelse er, og han var også en stor del af planlægningsprocessen med deres Textbook inden han afgik ved døden sidste år.

Textbook applikationen der kan hentes allerede nu er et supplement til iPad, der gør papir og notesbøger overflødige. Noget af det Apple Textbook sikrer er, at lærerbøgerne aldrig bliver forældet, hvilket er et af de store problemer nu. Ligesom det er tilfældet med andre apps så bliver den nemlig hele tiden opdateret og det samme gør indholdet.

Der er rig mulighed for at fremhæve dele, ligesom der er mulighed for interaktive 3D modeller, hvilket man ikke ser meget af i de traditionelle lærebøger.

 

 

Skriv en kommentar til indlæget

*