iPad 2 i Toys “R” Us

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der var engang hvor Apple kun blev handlet få eksklusive steder her i landet. Eftersom produktet er blevet hvermandseje kan det nu også købes i ElGiganten, Bilka osv.

I USA er det dog endnu mere drastisk, her kan Apple’s iPad 2 nu også købes i legetøjsforretninger.

Det kommer da heller ikke som den helt store overraskelse, Toys “R” Us har nemlig gennem længere tid også forhandlet Apple’s musikafspiller iPod, så det er måske blot an del af den naturlige udvikling.

Således kommer kæden Toys ‘R’ us nu også til at forhandle den ultra populære gadget, og det ville da heller ikke gå hvis de små børn ikke voksede op med det rette isenkram.

Og personalet i butikkerne har da også gået en grund gennemgang af produktet og er blevet undervist i brugen og hvordan man sælger det. Så er spørgsmålet bare om kunderne forstår det.

Det vides ikke om de danske afdelinger af Toys ‘R’ Us også skal forhandle iPad 2, men der er ikke meget der tyder på det på nuværende tidspunkt.

Skriv en kommentar til indlæget

*