iPad 3 & 4 i år?

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der går mange rygter omkring nye versioner af den populære Apple tablet iPad. Det er som altid svært at finde hoved og hale i hvad der er rygter og hvad der er sandheder.

I de senester par uger har der gået mange rygter om, at Apple ville komme med deres iPad 3 allerede i marts, eller måske endda den 24. februar for at markere Steve Jobs fødselsdag.

Hvis man skal tro DigiTimes, så bliver det sådan at Apple i marts vil lancere iPad 3 i marts. I den tredje udgave af tabletten, vil der være en del ændringer, blandt andet at den skulle blive udstyret med en Retina skærm, som man kender det fra deres iPhones.

Udover dette skal man dog ifølge Digitimes ikke forvente de helt store revolutionerende ændringer fra den anden til den tredje generation, og det er der en ganske naturlig grund til.

Allerede i år, nærmere betegnes i oktober, mener Digitimes nemlig at vide, at Apple vil lancere iPad 4, der kommer til at have langt mere imponerende specifikationer, og langt mere være en forbedring i forhold til iPad 3.

Ikke overraskende har Apple ikke kommenteret rygterne, og det kommer nok heller ikke til at ske. Det er i hvert fald svært at forestille sig, at Apple åbenlyst skulle sige, at de kommer med en model om en par måneder og så en der er længder bedre om under et år.

Skriv en kommentar til indlæget

*