iPad 3 bliver uden 4G

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

I går blev den nye iPad præsenteret, og selvom den primært imponerede, så var der især et punkt hvor Apple er kommet en smule i modvind. I hvert fald på store dele af det europæiske marked.

Den nye model kommer nemlig i hele verden i den samme model, hvilket betyder at vi her i landet får den amerikanske model, og derfor ikke kan bruge 4G netværket i Danmark.

4G netværket virker på forskellige steder alt efter hvor i verden man befinder sig, og i USA kører det på en anden frekvens end det gør i langt størstedelen af resten af verden, og det gør den ubrugelig på det punkt.

BT har snakket med John Strand, der mener at Apple begår en stor fejl, og samtidig misleder forbrugerne en smule uden for USA, de vil nemlig givetvis tro, at den også kommer til at virke med 4G, hvilket altså ikke er tilfældet som det ser ud nu.

Det vides endnu ikke, om den kommer i en europæisk version på et senere tidspunkt, men det er nok ikke helt utænkeligt især ikke hvis kritikken bliver stor nok. Der er dog nok ikke nogen tvivl om, at de første udgaver der kommer i handlen her i landet den 23. marts, vil være den amerikanske version. Så hvis man køber den på grund af 4G understøttelse, bliver man nok slemt skuffet.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*