iPad 3 med Samsung skærm?

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Som der måske er nogen der har hørt om, så er der rimelig kold luft mellem Apple og Samsung for tiden. De to sagsøger hinanden på kryds og tværs omkring brud på patenter og rettigheder.

Ikke desto mindre forlyder det også, at de to IT giganter er i forhandlinger om en ikke helt ubetydelig leverance.

Efter sigende bliver det nemlig muligvis Samsung der skal leverer skærmene til den kommende iPad 3, der hvis rygtet ellers taler sandt, måske allerede kommer til efteråret.

Angiveligt skulle Apples fungerende chef (i Jobs fravær) netop have været en tur i Korea, hvor han har besøgt Samsungs chefer for at få en aftale i stand om levering af skærmene.

Da iPad 2 stadig var på rygtestadiet forlød det, at den ville komme med en meget højere opløsning end det blev tilfældet. Men i iPad 3 skulle det altså blive en realitet med en AMOLED skærm.

Desuden forlyder det ifølge Techcentral, at iPad meget muligt kan blive lanceret allerede til september.

Som det stort set altid er tilfældet har Apple naturligvis ikke haft travlt med at bekræfte rygterne, og det sker da sandsynligvis heller ikke før sidst på sommeren.

Skriv en kommentar til indlæget

*