iPad 3 næppe i år

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der går mange rygter om kommende versionen af Apple’s populære iPad. Mange af rygterne går på hvornår den næste version udsendes, og hvad forskellen bliver mellen de to generationer.

Flere medier spekulerer i at Apple inden længe annoncerer iPad 2, og sandsynligvis sender den på markedet inden for ganske få måneder.

Flere steder har man også kunne læse at Apple måske også allerede udsender tredje generation af iPad på markedet i år. På mobilgo.dk kan man læse at bloggeren John Gruber, der normalvis er meget velinformeret er overbevist om at Apple fremover vil udsende en ny generation af Ipad hver halve år. Og at der dermed burde komme en iPad 3 allerede sidst på året.

Eftersom Apple endnu ikke har kommenteret på rygterne, er der dog en del der tyder på at det der nok kommer til at gå længere end et halvt år mellem modellerne.

Det er tidligere kommet frem at iPad 2 sandsynligvis bliver udstyret med en yderst kraftig dual-core ARM Cortex 1,2 GHz processor, hvilket vil gøre den betydeligt hurtigere end den første iPad, samtidig forlyder det at opløsningen på den nye udgave bliver op mod tre gange bedre.

Såfremt disse rygter tale sandt, tør man dårlig forestille sig hvilket kraftværk den 3. generation bliver. Såfremt rygterne om at den kommer i år taler sandt, kan det dog forventes at salget af iPad 2 bliver påvirket negativt, da mange nok ville vente på nummer tre. Derfor er det nok mest sandsynligt at Apple vil udsende en ny model om året, men vi får se hvad fremtiden bringer.

Skriv en kommentar til indlæget

*