iPad 3 på Jobs fødselsdag?

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Den 24. februar 1955 blev Steve Jobs født, og hvis man er Apple fan (og ikke vidste dette i forvejen), er det måske en dato man bør bide mærke i. I hvert fald er der begyndt at gå rygter om, at Apple næste år vil markere dagen med at udsende iPad 3.

Det er naturligvis endnu ikke bekræftet af Apple, hvilket sandsynligvis ikke sker for et par uger før. Og det er da også meget løse spekulationer. Ikke desto mindre er der flere ting der tyder på, at det måske ikke er så utænkeligt endda.

For det første passer det meget godt i forhold til de to tidligere modeller. iPad 2 kom således i handlen i marts i år, og dermed vil der næsten være præcis et år mellem de to modeller.

Desuden går der også rygter om, at Apple er begyndt at optrappe produktionen af processorer osv hos deres leverandører rundt om i verden. Der har dog tidligere gået rygter om, at Apple ville sende den i handlen i april eller maj. Og hvis der er noget Apple ikke er kendt for, er det at komme med produkterne før det forventede.

Skriv en kommentar til indlæget

*