iPad 3 præsenteres i næste måned?

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

For ganske nyligt kom det frem, at Apple om ganske få dage vil præsentere deres textbooks, og ny forlyder det så, at iPad er lige i hælene på denne præsentation. I hvert fald skulle Apple angiveligt planlægge at præsentere den tredje generation af iPad’en allerede i starten af februar, hvilket er tidligere end forventet.

Udover iPad 3 forventes det også, at Apple vil præsenere iOS 5.1 der i øjeblikket er i testfasen.

Det er den japanske blog Macotakara, der mener at vide, at Apple vil komme med annonceringen i februar, hvilket de baserer på både kilder i USA og hos nogle asiatiske leverandører.

De mener også at vide, at der vil gå omkring en måned fra præsentationen til den endelige lanceringen, hvilket er signifikant længere tid end der gik mellem præsentationen og lanceringen af iPad 2. Her gik der nemlig blot 9 dage fra den blev præsenteret, og til den var i handlen (i USA i hvert fald).

Vi skal nok ikke forvente, at Apple kommentere på disse rygter, da de er notorisk berygtet for aldrig at udtale sig om noget som helst.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*