iPad 3 priser

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Onsdag d. 7 marts præsentere Apple iPad 3 og der er naturligvis mange spørgsmål der melder sig i forbindelse med lanceringen. Udover de præcise specifikationer, er noget af det der trækker mest opmærksomhed, hvad de kommer til at koste.

I sidste uge var der en masse rygter om, at de kommende udgaver ville blive omkring stige med 70-80 dollars for de dyreste udgaver, hvilket svarer til en stigning på omkring 10%, men det lader ikke til at være tilfældet, og det er nok glædelige nyheder for alle de overvejer at købe sig den tredje generation. Det betyder også, at man skal skynde sig at komme af med sin iPad 2, hvis man går med tanker om at sælge.

I følge 9to5mac.com så kommer iPad 3 til at koste det samme som iPad 2, og i nogle lande vil den endda måske blive en smule billigere, alt efter hvordan kurserne er i forhold til den amerikanske dollar.

Såfremt dette ellers holder stik, så vil den billigste iPad 3 komme til at koste 3699 kroner, mens den dyreste kommer til til at koste 5999 kroner. Men hvad de forskellige priser kommer til at dække over vides altså endnu ikke. Dog skulle det være rimelig sikkert at det bliver en væsentlig bedre skærm og en quad-core processor.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*