iPad 3 produktion i fuld gang?

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der har i den senere tid gået mange rygter om, at Apple skulle gå med planer om at sende iPad 3 på gaden inden for ganske få måneder. I hvert fald er der mange spekulationer om, at iPad 3 skulle købes fra marts.

Og hvis man ellers skal tro den amerikanske hjemmeside Bloomberg, så er der også meget der tyder på, at det rent faktisk bliver tilfældet.

De skriver nemlig, at produktionen af den populære tablet er i fuld gang. Nyhederne er sluppet ud, da flere af Apple’s underleverandører er i gang med produktionen, og de er ikke så gode til at holde tæt som Apple selv.

Det forlyder desuden, at iPad 3 bliver udstyret med en Retina skærm, en quad-core processor, der gør det meget hurtigere at arbejde med flere applikationer på samme tid.

Der har været lidt spillet forlydender om hvorvidt den bliver en anelse tykkere, tyndere eller identisk med den nuværende. Grunden til at den muligvis skulle blive tykkere er, at den skulle blive udstyret med et bedre batteri.

Helt som forventet har Apple endnu ikke udtalt sig omkring sagen, og det forventes da heller ikke, at de officielt nævner iPad 3, før den bliver lanceret.

Skriv en kommentar til indlæget

*