iPad 3 til marts eller april

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

I de seneste uger er der begynd at dukke rigtig mange rygter om omkring den kommende iPad 3, der forventes at ramme butikkerne næste år. Apple har naturligvis ikke afsløret noget endnu, da de som altid ikke kommenterer på rygter.

DigiTimes.com mener dog med stor sandsynlighed at vide, at den vil komme i slutningen af marts eller starten april, hvilket de baserer på viden de er kommet i besiddelse af omkring produktionen af iPad 2.

En kilde har fortalt dem, at der i fjerde kvartal vil blive produceret et sted mellem 14 og 15 millioner eksemplarer af den nuværende tablet, mens dette tal vil falde til mellem 4 og 5 millioner eksemplarer i første kvartal næste år.

Dette sker naturligvis fordi produktionen skal omstilles til at lave iPad 3, og når produktionen af dem går i gang, forventes det at der går et par måneder til lanceringen, og derfor hedder DigiTimes’ bud altså slutningen af marts eller starten af april.

Og hvis oplysningerne omkring produktionen ellers holder stik, giver det da også god logisk mening. Men når man baserer viden på unavngivne kilder, er der naturligvis altid en god portion usikkerhed.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*