iPad forbydes måske i Rusland

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Med mere end 140 millioner indbyggere er Rusland et gigantisk marked, ikke kun deres befolkning med også staten der har mange tusinde ansatte i de forskellige funktioner. Det kan dog være at Apple mister glæden af denne enorme kunde.

I hvert fald forlyder det ifølge mobil-nu overvejer den russiske regering nemlig at forbyde deres ansatte at benytte Apples iPad, da de ikke mener den opfylder de sikkerhedskrav som den burde.

Til gengæld overvejer den russiske regering derimod at satse på BlackBerry’s PlayBook, der er mere sikker i sine datatransaktioner.

Det er endnu ikke endelig besluttet, men der er da nok ikke nogen tvivl om, at canadiske Research In Motion (RIM) der står bag BlackBerry ville tage imod Apple forbuddet med åbne arme. RIM kæmper nemlig med dalende salg og endnu stærkere faldende markedsandele.

I USA benytter staten BlackBerry, hvilket er en af grundene til at de trods alt stadig står meget stærkt, da der naturligvis er tale om kæmpe kunde. Skulle RIM også få fingrene i det russiske marked, begynder det måske at se lidt bedre ud for den skrantende kæmpe.

Apple er sandsynligvis ærgerlige over den russiske holdning til deres produkter, men med næsten 9 millioner solgte iPads i sidste kvartal skal de nok komme sig

Skriv en kommentar til indlæget

*