iPad HD frem for iPad 3?

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Den 7. marts har Apple inviteret til en lanceringen, der efter ALT at dømme er den nye iPad. Der er dog endnu en smule snakken i krogene om hvad det bliver for en iPad Apple kommer med om mindre end en uge.

Det klart med sandsynlige, og det flest regner med er naturligvis, at Apple kommer med en iPad 3. I lyset af den manglende iPhone 5, er der dog også nogen der spekulerer på, at Apple skulle komme med en iPad 2S.

Der er dog andre forlydender der peger i en lidt anden retning og siger, at den ikke kommer til at have et nummer, men derimod kommer til at hedde iPad HD. Dette navn hænger naturligvis sammen med rygterne om, at den kommende iPad kommer med en klart forbedret skærm.

Det vides af gode grunde endnu ikke, hvad specifikationerne bliver på tabletten, men alt tyder på at den eksempelvis kommer med en A6 quad-core processor, og at skærmen vil have en opløsning på imponerende 2048 x 1536 pixels, hvilket er væsentlig bedre end iPad 2, der ellers på ingen måde var en dårlig skærm.

Det må dog stadig formodes, at det bliver en Apple iPad 3 der bliver præsenteret, men det bliver vi naturligvis meget klogere på den 7. marts og vi holder naturligvis et vågnet øje med det.

 

 

Skriv en kommentar til indlæget

*