Ny iPad – Her er den

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Dagen som mange havde set frem til med stor længsel kom endeligt, og Apple lancerede deres nye iPad. Og der var ikke de helt store overraskelser forbundet med hverken produktet eller lanceringen.

Som altid forud for en Apple lanceringen har der været en voldsom strøm af rygter, og mange af dem har da også vist sige rent faktisk at holde stik, omend det ikke var alle sammen.

Den kommer således med den rygtede retina skærm med en opløsning på 2048 x 1536, hvilket er helt fantastisk for en tablet. Samtidig er det til sammenligning en million pixels mere end fullHD tv.

Den nye iPad kommer til at være udstyret med et 5 megapixel kamera, hvilket naturligvis betyder, at det rent faktisk kan bruges til at tage billeder med. iPad 2 var udstyret med et kamera, der ikke kunne bruges til meget andet en leg og tidsfordriv, men det nye bliver således anvendeligt. Eksempelvis bliver det muligt at optage i HD (1080p).

Kraftig processor samme batteri

Den kommer med en A5X processor og har en indbygget quad-core grafik chip, så den bliver væsentligt hurtigere end den tidligere iPad 2. Apple siger, at den arbejder mange op mod 4 gange hurtigere end Tegra 3. Der havde gået en del rygter om, at den ville komme med et bedre batteri, men det bliver dog stadig “kun” til 10 timer, hvilket er det samme som den nuværende version.

Siri

Som alle nok også havde forventet, så kommer den nye iPad til at have den “personlige assistent” Siri indbygget, præcis som det er tilfældet med iPhone 4S, så heller ikke nogen overraskelser der. Dog glædeligt at det nu er en realitet.

I USA, Tyskland, England, Frankrig og en række andre lande (ikke Danmark) vil den allerede fra i dag kunne forudbestilles, og vil blive leveret den 16 marts. I en lang række andre lande (heriblandt forhåbentlig Danmark) vil den kunne bestilles fra den 23. marts.

iPad 3

Skriv en kommentar til indlæget

*