iPad mini rygter tager til i styrke

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Det er efterhånden noget tid siden, at der første gang begyndte at komme rygter om, at der ville komme en mindre iPad end de nuværende modeller. Til at begynde med slog de fleste det hen som rygter, men de har efterhånden holdt ved i et godt stykke tid.

En kinesisk hjemmeside mener nu at vide, at den kommende iPad er en realitet og at den kommer med en 7.85 tommer stor skærm, og vil koste 249 – 299 dollars, alt efter hvilken model man vælger. Og uanset hvordan man vender og drejer det, så er det væsentlig mindre end den nye iPad koster.

Den kinesiske hjemmesider mener også at vide, at den vil komme i handlen i tredje kvartal i år, og at Apple til den tid vil have 6 millioner eksemplarer klar til at sende ud i detailhandlen.

Apple har med deres iPad fat i langt størstedelen af markedet for tablets, men de får dog også større og større konkurrence fra producenter der lavere billigere modeller. Blandt andre har Amazon lavet deres Kindle Fire, som er blevet en stor succes, og det er dem Apple gerne til tage kampen op med.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*