iPad mini til 1500 kroner

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Hvis man ser bort fra transfer markedet i international fodbold, så findes der nok ikke meget, der er lige så mange rygter om, som det er tilfældet med Apple. Der går ikke mange dage, eller næsten timer, uden nye rygter af den ene eller anden slags.

Et af de mere vedvarende af slagsen er, at der skulle være en mindre udgave af den populære iPad på vej. Udover, at den skulle være fysisk mindre (givetvis 7 tommer), så skulle den også være væsentlig billigere.

I går skrev den amerikanske hjemmeside imore, at de havde snakket med (anonyme) kilder, og at disse havde fortalt dem ikke alene, at der er hold i rygterne, men også hvornår den kommer og hvad den kommer til at koste.

I følge imore.com vil de således blive sendt i handlen allerede til oktober, og kommer i den grad til at konkurrere med alle de andre prisbillige tablets. Deres kilder siger nemlig, at den kommer til at koste mellem 200 og 250 dollars, alt efter hvilken model man vælger,

Dermed vil den være i direkte konkurrence med Amazon’s Kindle Fire, der koster 199 og er blevet solgt i flere millioner eksemplarer. Ikke overraskende har Apple dog ikke haft travlt med at kommentere på disse rygter.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*