iPad sidder tungt på tronen

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

For et par år siden var der stort set kun Apple’s iPad på markedet, når det kom til tablets. Sådan forholder det sig ikke mere, og der er kommet en lang rækker konkurrerende produkter fra en lige så lang række konkurrenter.

Blandt de største konkurrenter finder man blandt andre HTC, Samsung og så ikke mindst Amazon, der har haft stor succes med deres ultra billige Kindle Fire, der kan købes til lige under 200 dollars.

Den største konkurrent er dog stadig Samsung, der har en lang række forskellige Galaxy Tabs og lignende på markedet, men i kvartalet hvor Apple solgte over 11 millioner iPads solgte Samsung kun lidt over 1 millioner, og Apple er altså ti gange så store som Samsung, når det kommer til at sælge tablets til forbrugerne verden over.

Men selvom der altså er kommet mange nye konkurrenter på banen, så er det stadig Apple, der sidder tungt på tronen på tablet markedet. En ny undersøgelse fra ABI Research viser nemlig, at godt 2 ud af 3 solgte tablets er af mærket Apple, hvilket i sagens natur betyder, at det er en iPad.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*